Quantcast

LIFESTYLECAMPER

ROMÂNIA

STEELDROP

LifestyleCamper este un fabricant certificat EU de rulote outdoor pentru activitati outdoor in familie sau cu prieteni, pentru pasionatii de sporturi sau aventura si expeditii, sau pur si simplu pentru pasionati de pescuit si vanatoare. Modelele permit o personalizare completa in functie de profilul si persoanlitatea proprietarului si activitatilor lui.

Cu sediul in Kiev, LifestyleCamper este astazi prezenta in 21 de tari printre care si Romania. Sasiul si sistemele de suspensie independente au fost special concepute de KNOTT pentru Lifestylecamper ! Remorcile sunt testate in conditii extreme in special in nordul Europei.

Sunt propuse 2 modele X-LINE si STEELDROP. Sunt complet personalizabile de la sasiu pana la pantoum solar si systeme de incalizre proprie sau climatizare prelungind astfel sezonul de iesiri outdoor in confort si securitate.

Proiectele speciale sunt binevenite! Va asteptam sa concepem impreuna cea mai buna solutie pentru vacante si experiente cu adevarat inntr-un stil diferit !

Echipa LifeStyleCamper Romania

X-LINE

Lifestylecamper

ROMÂNIA

PARTENERI